FORGOT YOUR DETAILS?

Betaling en verzending van uw bestelling

Verzending

De polyvlokken worden geleverd in balen van ca 350 kilo, 3 balen per pallet. Het transportbedrijf dat uw bestelling bezorgd, komt met een grote vrachtwagen voorzien van een palletwagen die uw bestelling kan lossen op verharde ondergrond. Indien u geen verharde ondergrond heeft en niet zelf de pallets kunt lossen, verzoeken wij u dit vooraf op te geven of kenbaar te maken bij uw bestelling.

De tapijtvezels worden bezorgd op pallets, 3 balen per pallet, totaal 1000 kilo.

Voor de bezorging ontvangt u een email met de afleverdatum alsmede een sms 30 of 45 minuten voordat de chauffeur arriveert. Indien u niet thuis kunt zijn, zorgen onze betrouwbare chauffeurs dat uw bestelling op de juiste (en door u aangegeven) plek wordt neergezet.

Betaling

Op onze website hebben wij geen betaalmogelijkheid. Indien u online wilt bestellen dan kunt u kijken in onze webshop op tapijtvezels.nl. Kunt u de exacte hoeveelheden niet vinden of u heeft een buitenlands btw-nummer, dan ontvangen wij graag uw bestelling per email of per whatsapp. Hierna ontvangt u van ons een factuur die u per bank kunt betalen. Na uw betaling wordt uw bestelling klaargezet en het transport geregeld.

TOP