FORGOT YOUR DETAILS?

Doet u mee met onze sponsoractie?

voor alle hippische organisaties, van klein tot groot

Al jaren zijn wij nauw betrokken bij verenigingen en dragen hen een warm hart toe. Maneges, rijverenigingen, concoursen en competities zijn ongelooflijk waardevol voor talentontwikkeling én om Nederland mee te kunnen laten draaien op topniveau. De talenten van nu, zijn de toppers van straks.

Het is daarom belangrijk dat iedereen beschikking heeft over goed materiaal en voldoende budget om belangrijke zaken te realiseren. Wij dragen hier graag een steentje aan bij.

De opzet van onze sponsoractie is dat wij een deel van onze winst investeren in de hippische organisatie(s) van jouw keuze. Het mooie is dat niet wij, maar jij bepaalt waar het geld heen gaat. Het is een prachtige kans om jouw vereniging of manege te steunen. Onze gift bedraagt maar liefst 5% van de online omzet (ex btw) en na aftrek van eventuele kortingen, dit geldt voor ons assortiment polyvlokken, tapijtvezels en verlichting. Deze producten kun je vinden op: Polyvlokken.com, Tapijtvezels.nl en Rijbakverlichting.net.

Hippische organisaties kunnen meer donaties ontvangen door onze sponsoractie onder de aandacht te brengen. Naarmate meer leden een product uit ons assortiment van polyvlokken, tapijtvezels en/of verlichting bestellen, des te meer er gedoneerd kan worden worden aan uw vereniging, manege of hippische onderneming. Wij stellen advertentiemateriaal, ons logo, beachvlaggen en spandoeken beschikbaar om bijvoorbeeld op locaties of op een internetsite van uw vereniging of manege te plaatsen.

Verenigingen, maneges en andere hippische organisaties moeten zich aanmelden om gebruik te kunnen maken van onze sponsoractie.

Wil jij jouw vereniging helpen? Wijs ze op onze sponsoractie en deel dit bericht zoveel mogelijk.

Hoe werkt het?

Voorbeeld: Onze particuliere klant koopt bij ons online polyvlokken, tapijtvezels of verlichting welke op zijn/haar adres worden afgeleverd. In de checkout van onze webshops kan hij/zij een hippische organisatie kiezen waar de 5% heen moet gaan.

Na afloop van iedere maand nemen wij contact met de betreffende organisatie en vragen wij ons voor het totale bedrag een sponsorfactuur te sturen. Als tegenprestatie vragen wij de vereniging om ons logo of één van onze advertentie te plaatsen op de website of verenigingsboekje oid.

Aanmelding hippische organisaties

Wil jij meedoen met de sponsoractie en staat jouw vereniging er nog niet bij, dan moet je één van de bestuursleden aansporen om de vereniging aan te melden via het onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier Sponsoractie 2021

Aanmeldformulier Sponsoractie 2021

reCAPTCHA
Bezig met versturen

TOP