FORGOT YOUR DETAILS?

Zand laten testen door professioneel laboratorium

Zeefanalyse van monsters zand

Vanaf € 225,= per monster

Verschillende redenen kunnen bestaan om zand te laten analyseren, vooraf een koop of wanneer je het zand in een paardenbak hebt liggen. Veel te vaak vernemen wij dat het geleverde zand niet aan de verwachtingen voldoet, veelal komt dit door onwetendheid van de leverancier maar helaas zijn er soms ook andere redenen.

Wij kunnen tegen een kleine vergoeding het zand voor jou professioneel laten testen, door experts die dagelijks zand testen.

Zand laten testen

Zekerheid vooraf óf achteraf

Wil jij zekerheid hebben wat voor zand jij in jouw paardenbak hebt? Of wil jij weten wat voor zand iemand anders in de paardenbak heeft? Of wil jij zekerheid hebben vóórdat jij zand koopt?

Laat dan nu jouw zand testen.

Wat wij nodig hebben is één a twee kilo zand dat representatief is voor de gehele partij. Dat realiseer je door op verschillende plekken van de paardenbak of van de bult zand, en op verschillende dieptes, zand weg te halen. Stuur dit (gedroogde) monster naar ons op en na ca één week krijg jij van het laboratorium de analyse waarop onder andere de volgende gegevens op staan: korrelgrootte, de gemiddelde korrelgrootte, leemfractie etc.

De prijs voor het laten testen van één monster is € 225,= ex btw.

TOP